marți, 15 martie 2016

Cartofi Duchesse

 
 
 
 
Sunt minunati alaturi de o friptura sau chiar simpli!
 
Ingrediente:
 
  • 3 cartofi medii
  • 2 linguri pline cu smantana
  • 2 linguri unt
  • 1 ou
  • sare
  • 100g cascaval ras
  •  
    Mod de preparare:
     
    Punem cartofii cu tot cu coaja la fiert si cand intra furculita in ei sunt gata.

     
    Ii decojim, potrivim de sare, adaugam untul si smantana si ii zdrobim ca pe piure, adaugam si oul cu cascavalul, apoi mixam pana la omogenizare.

     
    Intr-un pos punem compozitia rezultata si facem ''moate'' pe o hartie de copt si le dam la cuptor pana sunt usor rumenite deasupra.

     
    Sunt minunat de gustoase!

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu