duminică, 13 martie 2016

Prajitura cu nectarine si scortisoara














Ingrediente:

  • 3 oua
  • 130g - 150g zahar
  • 300g faina
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 cana de lapte
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie si rom
In plus:
  • 4-5 nectarine
  • zahar vanilat
  • scortisoara

Mod de preparare:

Separam ouale, albusurile le batem spuma cu praful de sare, adaugam si zaharul, pe urma galbenusurile unul cate unul, uleiul, laptele, esenta de rom si vanilie si mixam pana omogenizam bine totul. Faina o amestecam cu praful de copt si adaugam in compozitie mixand usor pana la incorporarea compozitiei.

Tapetam o tava cu hartie de copt si rasturnam compozitia rezultata, apoi punem feliute de nectarine pe care le-am spalat inainte. Inainte de a baga tava in cuptorul preincalzit presaram toata suprafata tavii cu zaharul vanilat si scortisoara, apoi o lasam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Lasam la racit si o portionam dupa preferinta!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu