marți, 15 martie 2016

Pulpe de curcan cu mustar la cuptor

 
 
 
 
 
 
 
Ingrediente:
 
  • 2 pulpe de curcan
  • 4 catei usturoi
  • 4 linguri mustar
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • 1 cana de apa minerala
  • rosii chery
  • jumatate de ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 1 cub de unt
  •  
    Mod de preparare:
     
    Pulpele le spalam in apa rece, apoi le stergem, le curatam de piele si le crestam din loc in loc.

     
    Pentru sos: Usturoiul il pisam bine cu sare, ulei si mustarul, iar pasta rezultata ungem pulpele pe toate partile.

     
    Intr-o tava unsa cu unt punem pulpele si le asezonam cu legumele mentionate.

     
    Adaugam si apa minerala apoi punem capacul la tava sau daca nu aveti o inveliti in folie de aluminiu.

     
    Dam tava la cuptor pentru jumatate de ora, dupa care dam deoparte capacul/folia de aluminiu si mai lasam in cuptor pana cand pulpele s-au rumenit frumos.

     
    Se pot servi cu orice salata si garnitura!

     
    Noi am servit cu salata de andive si rosiile chery coapte din tava!

     
    Pofta buna!

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu