miercuri, 8 iunie 2016

Copanele de pui cu cartofi noi la cuptor

 
 
 
 
 
 
 
Ingrediente:
 
  • 10 copanele de pui
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 1 lingura condimente pentru toate tipurile de carne
  • 4 linguri sos soia
  • 5 catei usturoi
  • 1 cescuta cu vin
  • 1 cescuta apa
  • 5 cartofi noi
  • 1 morcov mic
  • ulei
  •  
    Mod de preparare:
     
    Spalam copanelele cu apa rece, le crestam putin si le asezam intr-o tava unsa cu ulei. Condimentam cu sare, piper, boia dulce, condimentele pentru carne, sosul de soia si amestecam putin cu mana pentru a se patrunde si in interior, asezam si cartofii, morcovul si usturoiul taiat pe jumatate mai presaram putina sare peste cartofiori, apoi punem vinul cu apa.
    Invelim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 30 minute cu folie si fara folie pana cand s-a rumenit frumos deasupra!
    Noi a servim cu salata de spanac si ceapa verde!
    Pofta buna!
     
     

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu