luni, 27 martie 2017

Ratatouille la Crock Pot












Am incercat ambele variante de Ratatouille si la oala Crock Pot si la cuptor...pot zice ca la oala, legumele ies mai moi si mai aromate, isi pastraza toata esenta, pe cand la cuptor ies putin mai uscate dar la fel de gustoase!

Ingrediente:

1 vanata
1 dovlecel
1 ardei rosu/verde
1 ceapa mare
2 rosii marisoare
1 lingura ulei de masline
sare
piper
250ml suc de rosii
patrunjel verde pentru presarat deasupra

Mod de preparare:

          Ceapa o curatam o spalam si o taiem rondele. Restul legumelor le spalam, le stergem cu servet de bucatarie si le taiem si pe acestea rondele cu tot cu coaja.
         In vasul de la Crock Pot punem uleiul de masline, apoi asezam legumele de jur imprejur iar la sfarsit presaram sare, piper, turnam si sucul de rosii, punem capacul vasului si setam aparatul la temperatura High pentru 2 ore!
         Cand este gata presaram patrunjel verde!
O bunatate de mancare pentru zilele de post, sanatoasa si plina de savoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu