vineri, 20 iunie 2014

Ardei copti umpluti cu branza in tempura








Ingrediente:
8 ardei capia
200g branza ( eu am folosit amestecata branza de oi cu branza de vaci)
marar
sare
Pt tempura:

1 ou
4 linguri faina de grau
4 linguri de apa rece sau lapte rece
sare
ulei  pentru prajit

Mod de preparare:

Am pus ardeii in cuptor la copt
Dupa ce au copt, i-am decojit, le-am luat semintele din interior si am umplut cu branza ( am amestecat branzaturile cu mararul si putina sare); Dupa care i-am dat prin tempura ( am batut oul cu putina sare, am adugat faina si apa formand o pasta mai groasa ca la clatite).
Apoi am pus ulei la incins si am prajit ardeii pe ambele parti, i-am scos pe un servet          
Se pot servi ca si Garnitura...! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu