duminică, 20 martie 2016

Mancare de fasole verde de post

 
 
 
 
 
 
 
 
Ingrediente:
  • 600g fasole verde congelata
  • 1 ceapa
  • 2 catei mari de usturoi
  • 2 lingurite de bulion concentrat
  • 2 lingurite pasta de rosii cu ardei iute
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 lingura de ulei
  •  
    Mod de preparare:
    Intr-un vas mai mare punem fasolea la fiert in apa cu sare pentru 15-20 minute.
    Intre timp curatam ceapa si o taiem marunt, iar 1 catel de usturoi il strivim cu un cutit.
    Intr-o tigaie punem uleiul si calim ceapa cu ustuoiul cateva minute, peste adaugam fasolea verde scursa de apa si le calim si pe acestea cateva minute. Punem si tomatele, o cana cu apa, potrivim de sare si piper si lasam la fiert pana scade toata apa. In ultimele minute adaugam si celalalt catel de usturoi. Cand stingem focul presaram patrunjel verde.
    Pofta buna!
     

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu