duminică, 15 aprilie 2018

Pasca fara aluat cu branza dulce si stafide







Ingrediente:

700g branza de vaci
400g smantana
200g zahar
200g stafide
75g unt moale
6 oua
4 linguri faina
4 linguri gris
esenta de vanilie

Mod de preparare:

       Mixam ouale cu zaharul si esenta de vanilie pana obtinem o culoare albicioasa.
      Adaugam branza, omogenizam bine, pe urma untul moale, faina, grisul si amestecam din nou bine, dupa care punem si smanatana, iar la final stafidele, pe care le-am inmuiat putin in apa cu rom.
      Dupa ce am omogenizat bine totul turnam compozitia rezultata intr-o tava de 26cm tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si faina si dam la cuptorul incins pentru cca.1 ora sau pana se rumeneste frumos  deasupra.
         Este o pascuta usor de facut si foarte gustosa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu