marți, 26 aprilie 2016

Pulpa de curcan cu sos de rosii la tigaie









Ingrediente:

  • 1 pulpa de curcan
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • sos de soia
  • 150g suc de rosii
  • busuioc uscat
  • 1/2 lingurita harissa (pasta de ardei iuti)
  • 4 catei mici de usturoi
  • 2 cesti cu apa
  • 2-3 linguri ulei
  • patrunjel verde
  •  
    Mod de preparare:
     
    Pulpa de curcan o spalam cu apa rece, o stergem, o dezosam si o taiem cuburi medii.Condimentam cu sare, piper, boia dulce si 5 linguri sos de soia si dam carnea la frigider pentru 1 ora.

    Intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam carnea si lasam sa se rumeneasca bine, amestecand din cand in cand, adaugam si 1 ceasca de apa si lasam pana scade toata apa.

    Intr-un bol punem sucul de rosii, harissa, usturoiul pisat si apa, omogenizam bine si adaugam compozitia peste carne, punem si putin busuioc uscat, amestecam din cand in cand si este gata cand scade toata apa.

    Presaram patrunjel verde si servim cu drag alaturi de o garnitura, muraturi sau salata.

    Pofta buna!

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu