duminică, 23 aprilie 2017

Bilute din biscuiti umplute cu visine din visinata










Ingrediente:

400g biscuiti petite beurre
100g nuca macinata
3 linguri cacao
200ml lapte
4 linguri zahar
50g ciocolata amaruie
100g unt president
esenta de rom
1/2 borcan visine din visinata
nuca de cocos

Mod de preparare:

     Biscuitii ii maruntim la blender sau masina de tocat.
     Intr-un bol amestecam nuca, biscuitii si cacaoa.
     Intr-un ibric punem laptele cu zaharul, ciocolata si untul si le lasam la foc mic pana se topesc toate. Stingem focul lasam putin sa se racoresca, adaugam esenta de rom, apoi turnam asa caldut peste biscuitii si nuca din bol.
     Amestecam bine pana cand omogenizam toate ingredientele, apoi cu mana luam bucati din aluat si formam bilute, iar in centrul fiecareia adaugam cate o visina din visinata. La sfarsit le tavalim prin nuca de cocos.
Se patreaza la rece!
Sunt foarte, foarte gustoase si se prepara si foarte repede.
Numai bune pentru perioade calduroase cand nu trebuie sa deschidem cuptorul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu