marți, 8 mai 2018

Piept de pui umplut cu sunca si cascaval










Ingrediente:

1 piept de pui dezosat
2 felii de cascaval
2 felii de sunca
4 frunze de ceapa verde
sare
piper
crengute de cimbru si rozmarin

Mod de preparare:

      Pieptul de pui il taiem in 2, ii batem usor pana obtinem 2 felii, condimentam dupa gust cu sare si piper si presaram pe toata suprafata cu frunze de ceapa verde, apoi pe ambele bucati de piept asezam cate o felie de cascaval, pe urma sunca si cu grija rulam strans pana obtinem un rulou, pe care il
prindem cu scobitori.
Condimentam cele 2 rulouri cu sare si piper.

       Intr-o tigaie incingem 2 linguri de ulei si adaugam rulourile de piept de pui impreuna cu crengutele de cimbru si rozmarin si lasam la foc mic pana se rumenesc frumos pe toate partile.
       Nu lasati prea mult ca altfel va ramane fad, ele trebuie sa fie crocante la exterior si suculente la interior.

Serviti cu orice garnitura care va place!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu