duminică, 9 iulie 2017

Rulada din dovlecei umpluta cu crema de branza














Ingrediente:

500g dovlecei
4 oua
200g cascaval
sare
200g crema de branza usor sarata

Mod de preparare:

       Spalam dovleceii, le taiem capetele si ii dam pe razatoare cu tot cu coaja. Ii saram putin pentru si ii lasam 20minute sa se inmoaie si sa isi lase zeama.

       Intr-un bol batem bine ouale, adaugam dovleceii scursi de zeama, adaugam si cascavalul, potrivim de sare si amestecam pana omogenizam bine totul.
 
       Turnam compozitia rezultata intr-o tava, de preferat putin mai mica ca cea de cuptor pentru a iesi mai grosuta, pe care o tapetam cu hartie de copt si dam la cuptor pana se rumeneste frumos. Cand este gata, rasturnam foaia de rulada pe o alta hartie de copt, o rulam si lasam asa pana se raceste complet.
        Cand este foarte rece, o desfacem si o umplem cu crema de branza.
Dam la frigider pana in momentul servirii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu