miercuri, 23 iulie 2014

Ficatei de pui cu mamaliguta



300 g de ficatei
1 ceapa mai mica
1/2 lingura de bulion
condimente ( boia iute, cimbru, rozmarin, sare, piper)
ulei pentru prajit
lapte pentru fragezirea ficateilor


Spalam ficateii bine in apa rece, apoi turnam lapte pana ce ii acoperim si bagam la rece pentru aprox. 1 ora.
   Intr-o tigaie punem ulei si peste punem ceapa tocata marunt, dupa ce s-a prajit punem ficateii (scursi de lapte )si acoperim cu un capac, mai agitam tigaia din cand in cand, ii intoarcem pana se rumenesc frumos pe ambele parti.
    Separat punem bulionul cu jumatate de ceasca de apa si condimente dupa preferinte, amestecam bine si turnam peste ficateii prajiti, lasam pana scade toata apa.
   Servim cu mamaliguta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu