luni, 27 martie 2017

Ratatouille la cuptor









Am incercat ambele variante de Ratatouille si la oala Crock Pot si la cuptor...pot zice ca la oala, legumele ies mai moi si mai aromate, isi pastraza toata esenta, pe cand la cuptor ies putin mai uscate dar la fel de gustoase!

Ingrediente:

1 vanata
1 dovlecel
1 ardei rosu/verde
2 cepe medii
2 rosii marisoare
1 lingura ulei de masline
sare
piper
250ml suc de rosii
patrunjel verde pentru presarat deasupra

Mod de preparare:

     Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele la fel ca celelalte legume.

Intr-o tava rotunda asezam hartie de copt, punem uleiul de masline si incepem sa asezam legumele de jur imprejur pana umplem tava. Presaram cu sare si piper, turnam si sucul de rosii, acoperim tava cu folie de aluminiu sau cu un capac (pentru cuptor) si dam la cuptor pentru 20 minute, scoatem folia sau capacul si mai lasam 15-20 minute pana sunt frumos rumenite deasupra!

Cand sunt gata presaram patrunjel verde deasupra!

O bunatate!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu