joi, 23 martie 2017

Tarta cu dovlecei si morcovi












Ingrediente:

500g dovlecei
150g morcovi
5 oua
120g cascaval
120g faina
110ml ulei
1/2 plic praf de copt
sare

Mod de preparare:

        Dovleceii si morcovii ii dam pe razatoare mica, apoi presaram putina sare deasupra.
         Intr-un bol adaugam ouale cu uleiul, mixam pana omogenizam bine ambele ingrediente, pe urma adaugam faina cu praful de copt trecute prin sita, amestecam din nou, iar la sfarsit adaugam cascavalul, dovleceii si morcovii scursi de zeama pe care au lasat-o, potrivim de sare si amestecam bine pana obtinem un aluat uniform.

        Punem compozitia obtinuta intr-o forma de tarta sau dreptunghiulara pe care o tapetam cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit pentru cca.35 minute.
        Se poate consuma atat calda cat si rece! Este un aperitiv gustos, colorat si plin de efect la ocazii speciala!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu