duminică, 4 mai 2014

Drob de pui











Ingrediente:

300 g de pipote 
300 g inimi de pui,
600 g de ficat de pui,
3 cepe medii tocate,
1 legatura mare de ceapa verde,
1 legatura de patrunjel,
1 legatura de marar,
4 oua crude,
5 linguri de ulei,
3 oua fierte,

sare
piper


Am pus la fiert inimile si pipotele in apa rece cu sare, intre timp le-am spumat si cand au fiert suficient le-am scos si le-am lasat sa se raceasca.
Separat, intr-o tigaie am punem cele 5 linguri de ulei si  prajim ficatul fara sa se arda. Le-am scos si le-am lasat si pe acesta la racit.
In aceeasi tigaie am pus ceapa tocata si putina sare, (dar si putin ulei ca a mai trebuit) si dupa ce a prins o culoare frumoasa am adaugat si ceapa verde, am mai lasat cateva minute si le-am dat deoparte sa se raceasca.
Dupa ce s-au racit pipotele, inimile si ficatul, le-am taiat marunt, peste am pus verdeturile, ceapa calita, ouale crude, sare si piper si am amestecat bine pana s-au incorcorat toate ingredientele
Intr-o tava mica de cozonac tavetata cu hartie ce copt, am pus jumate de compozitie pe urma ouale fierte si apoi cealalta jumatate de compozitie, am nivelat frumos si l-am dat la cuptorul incins pentru aprox.40 min.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu