joi, 15 mai 2014

Pateuri cu branza sarata





Ingrediente:
1 pachet aluat foietaj mai mare
100 g branza sarata (telemea, feta), eu am folosit telemea
1 ou si un galbenus de ou

Mod de preparare:
Am lasat aluatul la temperatura camerei pana s-a dezghetat, apoi l-am taiat in patrate, mi-au iesit aprox. 20 de patrate .
Apoi, am dat branza sarata la razatoare si am amestecat-o cu galbenusul, cu compozitia obtinuta, am pus in patratele de foietaj si le-am lipit bine pentru a nu iesi branza in afara. Dupa ce le-am terminat de umplut, am pus hartie de copt intr-o tava si le-am asezat frumos, nu foarte aproapeuna de alta pentru a nu se uni, apoi le-am uns cu ou si le-am dat la cuptor aprox 30min pana s-au umflat si s-au rumenit frumos deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu