joi, 18 decembrie 2014

Chec aperitiv cu ciuperci





Ingrediente:

300g ciuperci champignon
1 ceapa mare
1/2 ardei rosu
3 oua
50g cascaval ras
sare
piper
patrunjel
felii de sunca (optional)

Mod de preparare:

Ciupercile le curatam, le spalam si le calim in cateva linguri de ulei. Dupa ce a scazut apa de la ciuperci, peste am pus ceapa si ardeiul taiate marunt si le calim impreuna cateva minute. Scoatem intr-un bol pentru a se raci.
Separat batem bine ouale cu sare si piper si turnam peste ciupercile calite alaturi de legume, adaugam si sunca taiata marunt (este optional, dar eu am pus), cascavalul si putin patrunjel verde . 
Turnam compozitia intr-o tava mica de chec tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor. Este gata cand s-a rumenit frumos deasupra (cca. 30 minute, dar depinde de cuptor).
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu