duminică, 28 decembrie 2014

Garnitura de cartofi




Aceasta reteta este perfecta alaturi de o friptura sau merge chiar si simplu, duce a salata orientala, ba chiar mai buna :D. Noua ne-a placut foarte mult.


Ingrediente:

5 cartofi mari
1/2 ceapa rosie
1 gogosar murat
sare
2-3 linguri ulei
patrunjel verde

Mod de preparare:

Taiem cartofii cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare, atat cat sa intre furculita in ei.
Intr-o tigaie punem uleiul si peste punem ceapa taiata marunt ( eu am taiat-o julienne) si gogosarul taiat si el bucati mai mici. Le calim impreuna cateva minute la foc mic, pana ce capata o culoare lucioasa si s-au inmuitat usor. Peste ceapa si gogosar adaugam cartofii fierti si scursi se apa, potrivim de sare si ii mai lasam cateva minute pe foc pana ce aroma de ceapa si ardei se patrunde in toti cartofii. La final punem patrunjelul verde. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu