joi, 18 decembrie 2014

Cordon bleu






Ingrediente:

un piept de pui
felii subtiri de sunca ( ideal ar fi afumata)
felii de cascaval ( eu am pus afumat)
sare
piper
2 oua mai mici
faina
pesmet

Mod de preparare:

Pieptul de pui il curatam de pielita si il taiem felii ca de snitel, il batem putin cu un ciocan de bucatarie pentru a nu fi groase ( mie mi-au iesit 6 fileuri de pui). Peste fiecare fileu punem cate o felie de cascaval si deasupra cascavalului cate o felie de sunca. Rulam fiecare fileu de pui il saram si piperam si le dam la frigider pentru o jumatate de ora.
Dupa ce am scos rulourile de la frigider, le-am trecut prin faina alba de grau amestecata cu putina sare, apoi prin ouale batute si la final le-am trecut prin pesmet.
Rulourile le prajim in ulei incins la foc mediu pana se rumenesc pe ambele parti. Este foarte bun alaturi de garnitura preferata si o salata. 
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu