duminică, 28 decembrie 2014

Saratele cu telemea





 
 
 
 
 
 
 
 Ingrediente:
 
  • 175g branza sarata de oi
  • 75g unt/margarina
  • 50g smantana
  • 1 ou
  • 250g-280g faina
  • susan
  • mac
  • un gelbenus pentru uns+1 lingura de lapte
  •  
    Mod de preparare:
     
    Intr-un bol dam pe razatoare branza de oi si untul rece, peste punem oul, smantana si faina putin cate putin pana formam un aluat usor de intins.
    Asezam aluatul pe masa de lucru, il intindem si il taiem fasii de cca. 1cm si de lungime dorita, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu galbenusul de ou amestecat cu laptele si presaram deasupra mac si susan, apoi le dam la cuptor pana se rumenesc, cca.20 minute la foc mediu.
     
    

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu