joi, 18 septembrie 2014

Prajitura Rudy












      Pentru aluat:

250g unt
150g zahar
1 galbenus de ou
400g faina
o lingurita de bicarbonat de sodiu
2-3 linguri de cacao
1 plic zahar vanilates
enta de rom      
 Pentru Umplutura:
600g branza de vaci
sare
3 oua
100 g zahar
2 plicuri zahar vanilat
esenta vanilie

Pentru aluat:
 Untul cu zaharul si galbenusul de ou le-am amestecat bine pana s-au incorporat. Separat am pus faina, cacaoa, bicarbonatul si vanilia, le-am amestecat putin si le-am pus si pe ele in vas, peste am pus si esenta de rom pentru un plus de aroma si am framanatat pana am obtinut un aluat pe care l-am impartit in 2 si le-am pus in folie de plastic si date la congelator (aprox. 20 min) pentru a se intari si pentru a le da mai usor pe razatoare.
Umplutura: 
Amestecam branza cu un praf de sare, adaugam ouale, zaharul, vanilia si esenta si amestecam pana se incorporeaza bine totul.
Intr-o tava, (eu am avut yena dreptunghiulara), am pus hartie de copt, am scos prima bila de aluat de la congelator, am dat-o pe razatoare si am pus intins-o cat sa acopere toata suprafata tavii. Peste am pus umplutura de branza, iar deasupra cealalta bila de la congelator data si ea pe razatoare cat sa acopere toata suprafata umpluturii de branza.
    Am dat-o la cuptor pentru aprox. 50 minute. Se taie cand este rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu