sâmbătă, 4 octombrie 2014

Chec pufos si aromat







Ingrediente:

4 oua
1 cana de zahar (nu plina)
2 pliculete zahar vanilat
1 lingurita bicarbonat de sodiu
zeama de la o lamaie
1 cana de faina
50 ml ulei
esenta de rom
putina sare
cacao

Am separat ouale, albusurile le-am batut spuma impreuna cu zaharul si vanilia, peste am pus si galbenusurile su putina sare, am mixat pana s-a incorporat bine totul, pe urma am pus  esenta de rom, faina si bicarbonatul stins cu zeama de la lamaie si la final uleiul. 
Dupa ce am omogenizat totul bine am pus jumatate de compozitie intr-o tava cu hartie de copt, iar in celalata jumatate am pus cacao, am amestecat si am turnat peste compozitia alba. Cu un pai de chibrit am amestecat putin culorile si l-am bagat la cuptor. Facem testul cu scobitoarea. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu