vineri, 31 octombrie 2014

Prajitura umeda cu iaurt





Ingrediente:

2 oua mici
120g zahar
1 plic zahar vanilat
150g iaurt (eu am pus de fructe de padure)
150g faina
O lingurita de bicarbonat de sodiu
2 linguri de ulei
zeama de la o lamaie
coaja de lamaie
un praf de sare



Mod de preparare:

Batem oaule cu zaharul si un praf de sare pana se topeste, adaugam pe urma iaurtul, vanilia si amestecam din nou pana omogenizam totul. Urmeaza sa punem uleiul,  faina cu bicarbonatul de sodiu, dupa ce mai amestecam putin,  punem zeama si coaja de lamaie. 
Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra. 
O servim rece, alaturi de o cafeluta, lapte sau ceai! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu