miercuri, 15 octombrie 2014

Paste carbonara





Ingrediente:
300 g paste
200 g carbonara (bacon) sau kaizer
1 catel de usturoi
o ceapa mica
2 galbenusuri de ou
1 cutie mica de smantana
100 g mozzarella

sare



       Intr-o tigaie am pus baconul, iar cand s-a prajit bine am pus ceapa si usturoiul taiat marunt, mai lasam 1 minut si inchidem focul si scoatem pe o farfurie.
Smantana o amestecam cu galbenusurile de ou si o condimentam cu sare, peste punem baconul prajit, iar mozzarella o taiel bucati medii.
Pastele le fierbem in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj, iar apoi le scurgem de apa.
Intr-un bol punem pastele imediat scurse si fierbinti, peste punem compozitia de sosul de smantana cu bacon si mozzarella. Amectecam bine si gata.
Se servesc calde si cu mare pofta!!!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu