joi, 27 martie 2014

Cozonac rulada


  • 1 ou
50 g zahar
100 g lapte
30 g unt
300 g faina
3/4 drojdie uscata
putina sare
coaja rasa de la o lamaie


Umplutura:
2-3 linguri zahar
1-2 lg cacao 

un galbenus pt uns

         Se face un aluat din toate ingredientele de mai sus, cat sa nu se mai lipeasca de maini, apoi il lasam la crescut cat sa isi dubleze volumul. Dupa ce a crescut intindem foaia iar deasupra presaram zaharul si cacaoa si incepem sa rulam. Punem mini cozonacelul in tava tapetata cu hartie de copt si il mai lasam sa mai creasca putin dupa care il ungem cu ou si il bagam in cuptor pana se rumeneste frumos. Cand il scoatem din cuptor, il ungem cu putina margarina si presaram putin zahar vanilinat. 
       Din  aceste ingrediente obtinem o singura rulada.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu