marți, 15 martie 2016

Alivanca cu branza dulce de vaci

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pe cat este de buna, pe atat este de simplu de preparat!
 
Ingrediente:
 
  • 500g branza de vaci
  • 100g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • 4 oua
  • 2 cani iaurt de baut
  • 1 si 1/2 cani de gris
  • 2 linguri smantana 15% grasime
  • 1/2 cana faina de grau
  • sare
  •  
    Mod de preparare:
     
    Intr-un bol amestecam branza cu sarea si zaharul, adaugam ouale unul cate unul, punem iaurtul, smantana, vanilia, esenta, amestecam putin pana omogenizam toate ingredientele, iar la sfarsit punem grisul si faina, mai amestecam putin si transferam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
    Dam tava la cuptorul incins pana se rumeneste frumos deasupra!
    Se serveste calda cu smantana sau iaurt!
    Pofta buna!
     
    Tips-uri:
    1.Daca va place mai dulce, mai puteti adauga zahar.
    2.Daca va place si cu putina branza sarata puneti adauga la compozitie putina telemea de oi!
     
     

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu