duminică, 20 martie 2016

Prajitura ruseasca cu branza

 
 
 
 
 
 
 
Ingrediente:
  • 300g branza de vaci
  • 3 oua
  • sare
  • zahar dupa gust ( eu am pus 4 linguri zahar brun)
  • 1 si 1/2 cescute de iaurt
  • 1 cescuta gris
  • 1-2 linguri faina de grau
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de vanilie

  • Pentru uns:
    ulei
    faina
     
    Mod de preparare:
     
    Branza o amestecam cu putina sare, adaugam ouale unul cate unul, pe urma zaharul, iaurtul, vanilia grisul si faina, amestecam bine pana omogenizam toate ingredientele.

    Turnam compozitia rezultata intr-o tava tapetata cu ulei si faina si dam la cuptorul preincalzit pana cand prajitura s-a rumenit frumos deasupra. Presaram cu zahar pudra sau o servim calda cu smantana.
    Un deliciu!
     

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu